Barry Crazy Cherry

Barry Crazy Cherry

Barry Crazy Cherry er en sort udviklet af Brad Gates ved Wild Boar Farms. Når man læser beskrivelsen af denne tomatsort på nettet og ser billederne bliver man bare nødt til at dyrke den.

Plantens Udseende

Barry Crazy Cherry vokser indeterminant. Den har spinkle stængler, som har svært ved at holde de store tomatklaser oppe. Jeg havde svært ved at undgå at stængelen som tomatklasen sad på ikke knækkede. JEg har læst at den dyrkes med 2 hovedstammmer og alle sideskud derudover skal nippes af. Jeg kom til at nippe toppen for tidligt og desvæære overlede planten ikke, den satte ikke flere sideskud, så udbyttet fra planten var ikke det store.

Tomaterne

På billedet ovenfor ses de enorme blomsterklaser, se billedet ovenfor.

Tomaterne er let ovale, lysegule og sidder i imponerende store klaserne. Smagen er jeg ikke begejstret for, tomaterne er syrlige og mangler den komplekse aroma jeg er glad for. Jeg synes ikke de smagte at meget, og er ikke sikker på at jeg dyrker den igen. Jeg har dog flere bekendte som var glad for smagen, så smag og behag er forskellig.